0894 342 144

гр. Шумен, ул. Тракия 16

ПОН - ПЕТЪК: от 11:00 до 20:00
СЪБ - НЕД: от 10:00 до 20:00

Правилата на Ян Бибиян

Правила за провеждане на рожден ден в ДК Ян Бибиян

 1. Минималният брой деца за рожден ден е 8.
 2. Капацитета на заведението е 30 деца, като има и родителска зона.
 3. Деца под 3 годишна възраст влизат в игрална зона само с придружител. Ако все пак решите да оставите детенцето без надзор, аниматорите не поемат никаква отговорност за него.
 4. Молим всички деца, родители и приятели да спазват стриктно часовете за празнуване. След вашия рожден ден, екипа на ДК Ян Бибиян трябва да изчисти и подготви терена за следващия рожден ден. Максимално отклонение от часовете – в рамките на 10 минути.
 5. Ако след вашият рожден ден, няма друг и искате да останете още, попитайте персонала за опциите за удължаване на рождения ден.
 6. Внасянето на каквито и да е напитки е ЗАБРАНЕНО.
 7. Внасянето на храна, почерпка, торта, дребни сладки и др. е РАЗРЕШЕНО.
 8. При 15 или повече деца дошли на празника, ДК Ян Бибиян затваря за частно парти. Ако децата са по-малко от 15, но искате да е затворено за Вас, то трябва да се заплати за 15 деца.
 9. Аниматорите наблюдават и контролират играта на децата. Аниматорите не предлагат персонално внимание и не са отговорни при случаи на инциденти и наранявания.
 10. Аниматорите си запазват правото да прекъснат престоя на дете, ако с поведението си застрашава безопасността и спокойствието на останалите деца и/или не пази собствеността на клуба.
 11. Аниматорите си запазват правото да прекъснат провеждането на рожден ден, ако не се спазват правилата.
 12. За да е приятен престоян на всички (деца, родители, гости и персонал), в детски клуб Ян Бибиян не се допускат болни деца.

Правила за свободна игра в ДК Ян Бибиян

 1. Капацитета на заведението е 30 деца, като има и родителска зона.
 2. Внасянето на каквито и да е напитки е ЗАБРАНЕНО.
 3. Деца под 3 годишна възраст влизат в игрална зона само с придружител. Ако все пак решите да оставите детенцето без надзор, аниматорите не поемат никаква отговорност за него.
 4. БЕЗ ОБУВКИ в игрална зона.
 5. Децата оставени в клуба трябва да бъдат с пантофи или по чорапки.
 6. Ако родителите не останат на територията на клуба по време на престоя на детето, молим за телефон за връзка. Детето се предава само на родителя или придружителя, който го е оставил в детския клуб. Изключенията се изясняват предварително със служителите.
 7. Аниматорите наблюдават и контролират играта на децата. Аниматорите не предлагат персонално внимание и отношение и не са отговорни при случаи на инциденти и наранявания.
 8. Аниматорите си запазват правото да прекъснат престоя на дете, ако с поведението си застрашава безопасността и спокойствието на останалите деца и/или не пази собствеността на клуба.
 9. За да е приятен престоят на всички (деца, родители, гости и персонал), в детски клуб Ян Бибиян не се допускат болни деца.
 10. В ДК Ян Бибиян е забранена консумацията на всички видове електронни и нагряващи цигари и тютюневи изделия.
 11. Служителите на ДК Ян Бибиян не носят отговорност за вещите оставени в клуба.
 12. Изнасянето на играчки е ЗАБРАНЕНО!