0894 342 144

гр. Шумен, ул. Тракия 16

ПОН - ПЕТЪК: от 12:30 до 20:00
СЪБ: Почивен ден / Рождени дни
НЕД: Почивен ден / Рождени дни

Детски рожден ден гр. Шумен – ДК Ян Бибиян

Рожден ден в детски клуб Ян Бибиян гр. Шумен

Ще порасна аз голям, а купона – в Ян Бибиян!

Организирайте с нас рождения ден на вашето дете! Нашият екип ще се погрижи за комфорта и забавлението на децата, докато Вие прекарвате свободното си време с близки и приятели.

Как се празнува рожден ден в Детски клуб Ян Бибиян?

  1. Преди всичко, трябва да проверим дали датата и часа, който желаете да резервирате е свободен. Това може да направите като се обадите на телефон 0894 342 144 или най-добре на място.
  2. Нашите служители ще Ви информират подробно за условията и ще помогнат в избора на час и продължителност на рождения ден.
  3. След като изберете дата и час, нашият съвет е – капарирайте! Не го ли направите, може 20 мин след вашето идване някой да си хареса същия ден и час и да Ви изпревари.
  4. Капарирайте смело! Ако случайно нещо неотложно се случи – ДАВАМЕ ПРАВО ЗА ИЗМЕСТВАНЕ НА РОЖДЕНИЯ ДЕН, БЕЗ ДА СЕ КАПАРИРА ВТОРИ ПЪТ (за второ изместване ще се наложи ново капаро).
  5. Поканете всички свои малки и големи приятели, но е много важно да уточните бройката най-малко ден преди събитието.
  6. За повече разяснения се свържете с нас или прочетете ПРАВИЛАТА НА ЯН БИБИЯН.
ПРАВИЛА ЗА РОЖДЕНИ ДНИ И СВОБОДНА ИГРА

Защо да празнуваме детския рожден ден в ДК Ян Бибиян?

Детски клуб Ян Бибиян предлага голяма атрактивна зала, специално изработена за деца. В игралната зона има батут, 2 пързалки, басейн с топки, модули за катерене, пълзене и бягане както и много играчки. Всичко е меко и обезопасено. В игралната зона се влиза БЕЗ ОБУВКИ, БЕЗ ХРАНА И НАПИТКИ.

Един рожден ден в Ян Бибиян продължава 2.5 часа, като включва позлването на цялата игрална зона. Отделно, извън зоната за игра има място, където децата да се почерпят с пица и детско сокче, които са бонус от ДК Ян Бибиян. Чинийки, вилички, детски салфетки, празнична украса и балони също се предоставят от ДК Ян Бибиян. Също така има и отделна зона за родители, където могат да наблюдават децата си.

За повече въпроси, не се колебайте да ни пишете

Свържете се с нас